GESS Engineering construiește constant o echipă pasionată de tehnologie

GESS Engineering construiește constant o echipă pasionată de tehnologie

Cele două mari evenimente de HR desfășurate în Sibiu la sfârșitul lunii octombrie – Târgul de Cariere și Târgul de Job-uri pentru studenți in colaborare cu Universitatea Lucian Blaga Sibiu, au fost ocazia ideală pentru echipa GESS Engineering să facă un pas în față și să se prezinte live pe piața forței de muncă.

 

Fiind o companie aflată în plină dezvoltare și expansiune, cu o experiență deja construită și consolidată în domeniul Software & Technology, GESS Engineering își dorește să creeze o cultură organizațională, un mediu de lucru și o echipă bazate în primul rând pe pasiunea membrilor ei, pe sprijin reciproc și pe evoluția personală și de grup.

Acesta a fost unul dintre mesajele pe care ne-am dorit să le transmitem prin prezența și activitatea noastră la cele două târguri: că suntem o echipă puternică de profesioniști și specialiști pasionați de tehnologie și de ceea ce facem, și căutăm oameni la fel ca noi, pentru a ni se alătura și a crește împreună mai departe.

 

Dincolo de orice criteriu de selecție, dincolo de experiență și abilități (care, într-adevăr sunt esențiale – mai ales într-un domeniu ca al nostru), punem foarte mult accentul pe ”chimia” dintre candidat și tehnologie. Pentru că noi am învățat, de-a lungul timpului, că acolo unde este pasiune pentru ceea ce faci, cum faci și de ce faci, dezvoltarea profesională și rezultatele vin de la sine, munca este plăcută și relațiile în cadrul echipei – relaxate și constructive.

Vestea cea mai bună este că și candidații caută exact același lucru – iar asta am înțeles pe deplin la Târgul de Cariere și Târgul de job-uri pentru studenți și este principala concluzie pe care am tras-o.

 

Candidații, studenții – viitori candidați, persoanele care caută o reconversie profesională sau un nou drum în carieră, sunt în principal atrași de acest tip de cultură organizațională. Trend-ul este unul firesc și ne bucură, pentru că reprezintă însăși filozofia noastră de HR.

De aceea, la standul GESS Engineering de la cele două târguri am avut parte de entuziastm din partea vizitatorilor, de discuții constructive, de curiozitate, de sesiuni Q&A și, în plus, de schimburi de experiență între noi și celelalte companii. Iar ceea ce ne-am propus de la început – să ieșim în față și să fim un reper important pe piața locală a forței de muncă – a fost îndeplinit.

 

Vom continua, pentru că tehnologia avansează, este în continuă schimbare și adaptare, iar noi căutăm în permanență colegi care să ”îi facă față”. Cu pasiune. Alături de noi.