Poftiți la cafea și la joburi!

”Poftiți la cafea și la joburi!”

Aceasta a fost invitația lansată în cadrul evenimentului de recrutare Cafeneaua cu Joburi – ediția de primăvară 2023, de către Asociația ”OVPCS – Oameni Valoroși pentru Companii de Succes” Buzău și Hotelul Continental Forum Sibiu, tuturor celor aflați în căutarea unor oportunități și provocări profesionale noi.
.
Iar echipa GESS Engineering a fost prezentă marți, 25 aprilie, alături de alte 9 companii sibiene, pentru ”a deschide” potențialilor candidați ușa acestor oportunități. Gazdele noastre i-au întâmpinat cu ospitalitate, profesionalism și… cafea, iar noi – cu oferte concrete, job-uri disponibile și răspunsuri la întrebări.
.
Pentru că, mai presus de orice job și mai presus de cuvântul ”recrutare”, stă conexiunea umană, directă. Pe care echipa noastră pune mare preț.
.
De aceea, vom spune mereu ”Prezent!” organizatorilor de evenimente pe piața locurilor de muncă. Deoarece știm că acolo, poate, îi vom găsi pe viitorii noștri colaboratori și membri ai echipei. Sau ne vor găsi ei, pe noi. Important este că avem mereu ceva de oferit: oportunități.


Leave a Reply